Word jij Nederlands Kampioen Pitchen?


Het NK Pitchen is op zoek naar briljante pitchers! Heb jij zin om op dit landelijke podium te schitteren?
Pak dan nu je kans en meld je aan met je pitchvideo.
Inschrijven kan t/m 7 februari 2018, maar hoe eerder hoe beter!

selectie

Er zijn verschillende type pitches. Je pitcht bijvoorbeeld aan het begin van een verkoopgesprek, je vertelt je nieuwe idee aan een collega of je stelt jezelf kort en krachtig voor op een netwerkborrel. Het NK Pitchen is een event waar de podiumpitch centraal staat. Wel zo leuk voor je publiek van 350 man!

criteria

De pitch

 • De pitch is logisch opgebouwd
 • De kernboodschap van de pitch is helder
 • De pitch is origineel

De pitcher

 • Jij bent in staat om een échte connectie te maken met je publiek
 • Binnen een korte tijd kun jij je onderscheiden, door inhoud en/of door hoe je iets brengt
 • Je hebt een eigen ‘pitch stijl’. Raak jij bijvoorbeeld op een ingetogen manier de juiste snaar? Of zweep jij de hele zaal op met je enthousiasme?
 • Je vindt pitchen geweldig en je staat altijd open om hier meer over te leren
 • Het maakt niet uit wat, jij kunt alles pitchen. Je pitcht niet alleen de sterren van de hemel in je eigen pitch, maar je kunt ook ter plekke de ingrediënten voor de pitch van iemand anders bedenken

proces

 • Je kunt je aanmelden t/m 7 februari 2018 met jouw pitchvideo
 • Wij vinden het geweldig als je streeft naar een pitch van maximaal 2 minuten. Heb je toevallig een iets langere pitch al mooi op beeld staan? Neem dan even contact met ons op
 • Binnen twee werkdagen hoor je of jouw pitch door de eerste selectie heen is gekomen en online geplaatst wordt
 • Nadat je pitch online staat kun je starten met het verzamelen van stemmen. Dit kan tot en met 7 februari 2018 om 23:59. De drie pitches met de meeste stemmen plaatsen zich automatisch voor de halve finale!
 • Mocht je helaas niet voldoende stemmen hebben verzameld, geen paniek! De jury selecteert de overige halve finalisten. Deze worden op 9 februari 2018 bekend gemaakt.
 • De halve finale vindt plaats op 14 februari. Houd deze datum dus vrij in je agenda! Na de halve finale zijn er ook andere data waarop je aanwezig moet zijn. Deze zijn
 • Aan je deelname zijn geen kosten verbonden.
JA, IK DOE MEE
Placeholder
Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog!Nathalie Mangelaars
Bekijk alle belangrijke data die je vast moet houden!
Stand out, be proud and… pitch!

categorieën


We onderscheiden de volgende drie categorieën bij het NK Pitchen. Zo kan iedereen meedoen. Welke categorie past het beste bij jou?

Ondernemerspitch


Ben je ondernemer en wil je je eigen bedrijf pitchen? Schrijf je dan in voor deze categorie. De doelstelling van je pitch mag je zelf bepalen, het maakt niet uit of je op zoek bent naar investeerders of nieuwe klanten.


Inschrijven

bedrijfspitch


Werk jij voor een te gek bedrijf en wil je niets liever dan heel Nederland laten weten wat dit bedrijf bijzonder maakt? Meld je dan aan voor de bedrijfspitch. De doelstelling van de pitch mag je zelf bepalen. Ook is de functie in het bedrijf irrelevant. Secretaresses, directeuren en accountmanagers: Iedereen mag zich aanmelden.


Inschrijven

persoonlijke pitch


Heb je een droom? Een te gek idee? Of wil je jezelf in de kijker spelen voor een baan? Kortom: Val je niet in één van de twee andere categorieën? Schrijf je dan in voor de persoonlijke pitch.


Inschrijven

Winnaars
2016 en 2017

Placeholder

2016:
Jouri Schoemakers


Placeholder

2017:
Eline Leijten


BEN JIJ ERBIJ IN 2018?

Is deelname aan het NK nog een stap te ver, maar heb je wel zin in een avond vol enthousiasme? Laat je dan inspireren door bijzondere pitches tijdens een spectaculaire show én werk aan je eigen pitchvaardigheden door de kundige uitleg van onze sprekers!

koop tickets