Finalisten 2018

Deze zes pitchers zullen maandag 26 maart 2018 strijden om de titel 'De Beste Pitcher van Nederland'. Zij zijn na hun deelname aan de halve finale op 14 februari 2018 geselecteerd als de finalisten van het NK Pitchen 2018! Hieronder lees je meer over waarom zij deelnemen aan het NK en maak je nader kennis.


Finalist NK Pitchen 2018 Thom

WINNAAR NK PITCHEN 2018
Thom Uildriks

Boxrs4ALL

Pitchen is iets wat ik zo vaak mogelijk wil doen, of het nu voor een zaal van 500 man is of voor 2 personen. Daarbij vind ik het gewoon superleuk om te doen. Ik heb een droom en hoop middels het NK Pitchen die een stukje verder in vervulling te laten gaan. Hoe meer mensen van mijn droom afweten, hoe beter.

Lees meer over BOXRS4ALL!

Michael Salmagne
Stagefinder

Ik vind pitchen heel erg leuk. Dat is de eerste drijfveer om mee te doen aan het NK Pitchen. Daarnaast is wat wij doen een podium vinden voor jonge talentvolle artiesten; wij als Stagefinder hebben om die reden ook een podium nodig en ik denk met mijn deelname aan het NK Pitchen een mooi podium gevonden te hebben!

Lees meer!

Finalist NK Pitchen 2018 Michael

Saskia du Bois
War Child

Het zou fantastisch zijn om alle kinderen die opgroeien in oorlog en geweld een kans te geven op een goede toekomst. Hier hebben we het goed en ik ben in de positie om iets terug te doen. Door deel te nemen aan het NK Pitchen stap ik volledig buiten mijn eigen comfortzone, maar dat doe ik om Warchild een gezicht te geven. Daarmee hoop ik exposure en aandacht te genereren voor de vraag naar donateurs en vrijwilligers.

Lees meer!

Finalist NK Pitchen 2018 Saskia

Finalist NK Pitchen 2018 Stefan

Stefan Witkamp
Athom BV - Homey

Ik vind het leuk om mezelf, maar vooral ons product dat nieuw is in de markt een podium te geven. Een podium voor een consumentenproduct is cruciaal in veel fases van de ontwikkeling. Daarnaast is inhoudelijke feedback op je pitch en aan die ontwikkeling werken natuurlijk ook altijd welkom!

Lees meer!

Finalist NK Pitchen 2018 Max

Max Heck
Appjection

Aan de ene kant ben ik heel erg ambitieus om iedereen kennis te laten maken met Appjection en dat dit er aan zit te komen. De andere kant is dat ik echt trots zou zijn als ik ver zou komen in deze wedstrijd. Als cadeautje voor mijzelf (de dag na het NK ben ik jarig) wil ik deze tijd investeren in mijn eigen ontwikkeling.

Lees meer

Finalist NK Pitchen 2018 Judith

Judith Smits
Blue Orange Company

Mijn leraar zei vroeger dat hij me nooit zou onthouden omdat ik niet opval. Na dit jaren persoonlijk ervaren te hebben en het verschrikkelijk moeilijk te vinden op anderen af te stappen, ging het roer om. Er zijn heel veel mensen die het lastig vinden om anderen te benaderen en via het NK Pitchen wil ik hen bereiken. Met dit podium wil ik ondernemend Nederland bereiken en hen helpen succesvol met elkaar te laten netwerken, er liggen daar zoveel nieuwe kansen waar mooie samenwerkingen uit te halen zijn.

Lees meer

Swirl Top

BEN JIJ ER OOK BIJ?

De beste pitchers van Nederland strijden tegen elkaar op het NK Pitchen voor de titel Nederlands Kampioen. Leer van de experts en laat je inspireren! Kom op maandag 26 maart 2018 naar het NK Pitchen. Reserveer hier je toegangsplek.

Koop ticketsSwirl Bottom