Dit zegt de media over het NK Pitchen

De afgelopen jaren heeft het NK Pitchen heel wat pers bereikt. Goed kunnen pitchen is namelijk belangrijker dan ooit. Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Een krachtige pitch is dus van ongekend belang. Toch geeft 80% van de Nederlanders aan moeite te hebben met pitchen. Lees hieronder interessante artikelen.

VAKMEDIA

Eline Leijten is de beste pitcher van 2017

Eline Leijten is de winnaar van het NK Pitchen 2017. De oprichter van Plugify bevestigde maandagavond in Utrecht daarmee haar reputatie als ijzersterke verhalenverteller.


Lees artikel

Eline Leijten (Plugify) wint NK Pitchen

Eline Leijten van Plugify heeft de tweede editie van het NK Pitchen voor Ondernemers gewonnen. In de Utrechtse Jaarbeurs ontving zij maandag de award voor Beste Pitcher van Nederland 2017.


Lees artikel

Je bedrijf pitchen doe je zo volgens experts

Het pitchen van je verhaal als ondernemer is één van de moeilijkste dingen. Hoe zorg je ervoor dat mensen je verhaal niet vergeten (en niet in slaap vallen)?


Lees artikel

ONLINE MEDIA

'Een goede pitch is je visitekaartje'

Maandagavond won Eline Leijten in de Jaarbeurs Utrecht het ‘NK Pitchen voor Ondernemers’. Een goede pitch is van groot belang voor een ondernemer, zegt Leijten.


Lees artikel

Vijf tips voor een ijzersterke pitch van de 'Nederlands Kampioen Pitchen'

Ondernemer Jouri Schoemaker won afgelopen jaar het Nederlands Kampioenschap Pitchen. “Een overtuigende pitch is een must voor elke ondernemer”, zegt hij.


Lees artikel

Swirl Top

Doe jij ook mee dit jaar?

Ben jij een ware verteller die iedereen overtuigt met een ijzersterk verhaal? Doe dan mee aan het NK Pitchen! Overtuig de jury in twee minuten met jouw pitch over je bedrijf, project of idee en word Nederlands Kampioen.

Schrijf je in!Swirl Bottom