Dit zegt de media over Pitchen

We zijn er trots op dat ook de media over ons evenement schrijft! Lees hieronder interessante artikelen.

Image

Thom Uildriks beste pitcher van Nederland

Thom Uildriks bleek met zijn pas achttien jaar, het meest overtuigend en mag zich een jaar lang ‘De beste pitcher van Nederland’ noemen. Zijn missie: iedereen in de wereld ondergoed laten dragen. Dit zet hij kracht bij door na iedere verkochte onderbroek via BOXRS4ALL, een onderbroek te doneren aan een kind in Tanzania via een speciaal hiervoor opgerichte stichting. Lees hier het hele persbericht.


MEDIA

Radio 1: Thijs krijgt een spoedcursus pitchen

Saskia du Bois in finale NK pitchen

De Delftse Saskia du Bois staat op 26 maart in de finale van het NK pitchen. Pitchen is het presenteren van een idee, een droom of zichzelf aan een publiek. Du Bois doet dit in de vorm van een persoonlijke pitch.


Lees artikel

Spreken voor publiek? Zo doe je dat perfect

Spreken voor een publiek. Bij veel mensen breekt alleen bij die gedachte het zweet al uit. Want of je het nou vaak of minder vaak doet: een presentatie of pitch houden blijft spannend. Met deze vijf tips van Nathalie Mangelaars maken we het je wat gemakkelijker.


Lees artikel

HOE WORDT JOUW PITCH PERFECT?

Maandag vindt de tweede editie van het NK Pitchen plaats. Hoe win je en zijn goede pitchers ook goede ondernemers?


Lees artikel

'DRAAG JE ONDERGOED EN WIL JE BIJDRAGEN AAN EEN MOOIERE WERELD?'

De 18-jarige ondernemer Thom Uildriks heeft een bijzonder missie: iedereen ter wereld ondergoed laten dragen. Hij kan het overtuigend brengen want hij won deze week het NK pitchen.


Lees artikel

EEN GOEDE PITCH BEGINT DIRECT MET EEN DREUN

Pijlsnel presenteren. Op het NK Pitchen moeten ondernemers in 2 minuten de jury overtuigen van hun idee. Een kunst die iedereen kan helpen om succes te boeken.


Lees artikel

'Een goede pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog'

Koninklijk bezoek in Z in Zaken: Pitch Queen Nathalie Mangelaars weet alles van pitchen. Zonder een goede pitch is het voor een ondernemer moeilijk om goede zaken te doen.


Lees artikel

Swirl Top

Doe jij ook mee in 2019?

Ben jij een ware verteller die iedereen overtuigt met een ijzersterk verhaal? Doe dan mee aan het NK Pitchen! Overtuig de jury in twee minuten met jouw pitch over je bedrijf, project of idee en word Nederlands Kampioen.

Blijf op de hoogte!Swirl Bottom