Hoe het allemaal begon

Mike

het verhaal

Het NK Pitchen is een initiatief van Nathalie Mangelaars. Als pitchtrainer is het haar droom om Nederland het beste pitchland ter wereld te maken. Zij gelooft dat iedereen door middel van een pitch een boodschap over kan brengen, zonder dat dit een plat ‘verkooppraatje’ wordt. De pitch is een kans om een connectie te maken en het gesprek op de juiste manier op gang te brengen. Haar filosofie is daarom: “Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog”.

In haar werk als pitchtrainer merkte zij dat er behoefte was aan voorbeelden van goede pitches ter inspiratie. Vandaar dat zij gelijk het hoogst mogelijke niveau in Nederland heeft neergezet: Het NK Pitchen.

Nathalie zet zich daarom samen met eventmanager Hannah Boere en marketingexpert Joline Kool in om dit evenement tot een grandioos succes te maken!

Jess

hannah boere

Eventmanagement & Partnerships

Mail Hannah

InspiredBy

Jess

joline kool

Marketing & Communicatie

Mail Joline

Kool-stof.nl


SFEERIMPRESSIE 2017

Het NK Pitchen in 2017 was een groot succes. Meer dan 350 aanwezigen keken naar de zes finalisten op het grote podium. Eline Leijten werd uiteindelijk de winnaar van het NK Pitchen 2017. De oprichter van Plugify bevestigde in Utrecht daarmee haar reputatie als ijzersterke verhalenverteller.

Winnaar Leijten had haar pitch-sporen al redelijk verdiend, met onder meer een succesvolle crowdfundingcampagne en het winnen van de pitch-award van de NextWomenTop100. Maar een NK Pitchen is toch weer een andere ervaring, “het draait hier echt om de techniek van het pitchen”, zegt zij na het winnen van de titel (inclusief 10.000 euro aan sponsor-diensten). Leijten liet mede-finalisten Alex Dings van BitSensor en Ralph de Groot van Restoranto achter zich. Ze volgt Jouri Schoemaker op, de mede-oprichter van Shake-On die de winnaar was van de vorige editie.

Swirl Top

JIJ BENT ER TOCH OOK BIJ DIT JAAR?

Laat je inspireren door hun bijzondere pitches tijdens een spectaculaire show én werk aan je eigen pitchvaardigheden door de kundige uitleg van onze sprekers!

KOOP TICKETSSwirl Bottom