sprekers & juryleden

De pitchers worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit Nathalie Mangelaars (Pitch Queen), Frank Appeldoorn (Volta Ventures), Remy Gieling (Sprout) en onze Mystery Judge die wij binnenkort gaan onthullen! Dagvoorzitter Eddy Zoëy praat de avond aan elkaar en zal de sprekers introduceren. Wie de sprekers blijft nog heel even geheim. Wat we al wel kunnen verklappen is dat zij jou op een interactieve wijze van de beste pitch tips gaan voorzien!

sprekers

EDDY ZOËY - DAGVOORZITTER

Eddy Zoëy mag dan hoofdzakelijk gezien worden als presentator, zo ziet hij zichzelf niet. Naast presenteren en produceren van TV-programma’s (sinds 1997) is Eddy bijv. al langer werkzaam in de muziekindustrie. Hij schildert en bracht in April 2016 de app ‘TappUm’ uit; een supersnelle vlog-app, waarop iedereen makkelijk kan vloggen. Deze duizendpoot weet door al zijn ervaring hoe je het podium pakt en jezelf het beste kunt presenteren. Dat maakt hen de aangewezen persoon om deze avond vlekkeloos aan elkaar te praten!


Rudy van Beurden

Voor Rudy zijn de allerbelangrijkste kernwaarden optimisme, energie en persoonlijke ontwikkelingen. Als je Rudy ziet spreken begrijp je dat meteen want hij is de energie en het optimisme zelve! Rudy is gespecialiseerd in pitchtrainingen en daarnaast verzorgt hij dagvoorzitterschappen en interviews. Tijdens het NK Pitch zal hij tijdens zijn keynote Pitch Pressure Cooker on the fly pitch-truuks & tips geven en een mooie, praktische uitdaging voorschotelen aan het publiek.


juryleden

nathalie mangelaars - pitch academy

Nathalie Mangelaars is de eigenaresse van Pitch Queen en de Pitch Academy. Door het geven van pitch trainingen heeft zij ruim 4000 mensen geholpen om een onderscheidende pitch te maken. Een goede pitch begint volgens haar door een connectie te maken met je publiek en een ‘pitch stijl’ te kiezen die past bij je persoonlijkheid. Tijdens het NK Pitchen zal zij beoordelen of de ondernemers snel tot de kern komen en het publiek inpakken met een authentieke pitch.


FRANK APPELDOORN - VOLTA VENTURES

Frank is een venture capitalist met een achtergrond in het ontwikkelen van strategische bedrijfsplannen. Hij werkte onder meer als Vice President Finance voor Endemol. Sinds december 2014 is hij als principal werkzaam bij het investeringsfonds Volta Ventures. Een rol waardoor hij al naar honderden pitches heeft mogen luisteren. Frank doorgrondt ieder plan binnen enkele minuten en kan goed beoordelen of de pitch ook de essentie weergeeft.


REMY GIELING - SPROUT

Dagelijks pitchen ondernemers hun verhaal aan Remy. Als geen ander weet hij daarom wanneer je opvalt, én wanneer niet. Daarnaast staat Remy zelf ook regelmatig op het podium. Als dagvoorzitter leidt hij moeiteloos gesprekken over de meest ingewikkelde onderwerpen. We zijn ontzettend blij dat we hem voor de derde keer op rij als jurylid van het NK Pitchen mogen verwelkomen!


Jochem van Gelder

Presentator en programmamaker Jochem van Gelder begon op jonge leeftijd met het pitchen van zijn optredens als bandparodist. Als tiener was Jochem hier al mee te zien in het fameuze AVRO programma ‘Stuif es in’. Landelijke bekendheid kreeg Jochem van Gelder als presentator van televisieprogramma’s als de ‘DisneyClub’ en ‘Wie Weet Waar Willem Wever Woont’? Een van zijn bekendste programma’s en ideeën is het programma ‘Praatjesmakers’. Als programmamaker weet Jochem van Gelder hoe belangrijk een goede Pitch is en dat elk detail een pitch kan maken of breken. Jochem heeft vele formats voor televisieprogramma’s gepitcht.


Swirl Top

HEB JIJ JE TICKET AL?

Laat je inspireren door bijzondere pitches tijdens een spectaculaire show én werk aan je eigen pitchvaardigheden door de kundige uitleg van onze sprekers!

KOOP TICKETSSwirl Bottom